Tala Fou

1. PE ata puipui, o a tulaga e tatau ona ausia ina ia manatu lelei?

O le a le ituaiga ata puipui PE e manatu lelei?O lenei fesili, mai se manatu faʻavae, e faʻatatau i manaʻoga autu ma tulaga e tatau ona ausia e lenei ituaiga ata puipui ina ia faʻaoga lelei.O lea la, o le tali e faapea:

Tulaga 1: O le pipii o le ata puipui e talafeagai, faigofie ona sasae ma pipii, ma o le a leai se toega.

Tulaga 2: A maeʻa le suiga o le taimi, o le faʻaopoopoga o le malosi o le paʻu e laʻititi.

Tulaga 3: Tusa lava pe faʻaalia i le la, e mafai ona faʻamaonia le ola tautua o le ono masina i le tasi le tausaga.

Tulaga 4: E tusa lava pe teuina mo le silia ma le tasi le tausaga, e le suia lona tulaga lelei.

Tulaga 5: O le a le fa'aleagaina le si'osi'omaga, o le a le pala, ma o le a le faigofie i suiga o vaila'au.E le gata i lea, o mea tau masini e mafai foi ona tausia lelei.

2. O a mea o loʻo i ai le autu o le ata puipui PE?E le gata i lea, o loʻo i ai se ata puipui faʻapitoa mo PE uamea uʻamea?

O le faʻamalo o le ogatotonu i le ogatotonu o le ata puipui PE e faia i le PE, ma e lua ituaiga o paipa fou ma paipa e faia i mea toe faʻaaogaina.O le mea lea, e le tutusa i latou i le tau.I le fesili 2, o le tali o le ioe, o lona uiga, i le PE puipui ata tifaga, o loʻo i ai se ata puipui faʻapitoa mo PE uamea uʻamea.

3. A maeʻa ona faʻapipiʻi le ata puipui PE, e aliali mai ni paʻepaʻe i luga o le ata.O le a le mafuaaga?

PE puipui ata tifaga, pe afai e aliali mai ni paʻepaʻe paʻepaʻe pe a uma ona faʻaogaina le kelu, o le mea lea, o le mafuaaga patino o le i ai lea o vaega kelu, poʻo le vevela le faʻafefeteina, e le gata i lea, e mafai foi ona i ai se faʻafitauli i le ulu o le ufiufi O le mea lea, e tatau ona suʻesuʻe taʻitoʻatasi e suʻe le mafuaʻaga moni e foia lelei ai.E le gata i lea, o lenei faʻafitauli o se faʻafitauli lelei o oloa ma e tatau ona gauai i ai.

1. O vaega eseese o vaitusi e faʻaopoopoina i le suʻesuʻega faʻapitoa ma faʻatonuina lelei, aemaise lava i latou o loʻo le filifilia ai le lapopoa ma le lapopoa o le ituaiga vaitusi atoa i lalo ma le lapopoa i fafo atu o le fua masani;filifili se kamupani sili ona lelei ma mautu.

2. Fa'aaogā fa'apipi'i fa'apitoa mo ata fa'aeletonika puipuia.O le fa'apipi'i fa'apitoa mo le fa'apipi'i fa'aeletoroni e puipuia ai ata e iai le fa'aletonu o luga, ma o lona fa'apipi'iina ma le fa'asalalauina o le a'afiaga i luga o le kelu e sili atu le lelei nai lo le fa'apipi'i lautele.E matua faigofie lava le pulea o le fa'atūina o le kelu vai e ala i le fa'aogaina o le kelu kelu, ma o lo'o i ai se tulaga fa'apipi'i lelei.E tusa ai ma tulaga faʻapipiʻi faʻapipiʻi naʻo ia, o le faʻaogaina o le kelu faʻaeletoroni e mafai ona faʻaumatia ai le avanoa o paʻepaʻe.

3. O loʻo i ai se sootaga faʻatusatusa i le va o le viscosity o le kelu ma le numera o laina o le lola lau.Afai e tele naua le vaeluaga tutusa, o le a faʻaleagaina le tulaga faʻapipiʻi o le kelu, ma e sili atu ona taua le tupu mai o "mea paʻepaʻe".

4. Filifili le auala fa'apipi'i ata tifaga fa'aeletoroni.O le tekinolosi faʻapipiʻi masani faʻaaogaina o le lomitusi ata (ink surface) gluing.O iinei, o se auala faʻapitoa faʻapipiʻi e faʻaaogaina e aloese ai mai le fesili o le le tutusa o le faʻaogaina o le vaitusi e ala i le ethyl ester ma aloese mai le faʻafitauli o le le tutusa o le faʻaogaina o le vaitusi e le ethyl ester., I le taimi lava e tasi, e mafai e le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ona ufiufi le pito i luga o le kelu faʻapipiʻi ia lava ma tutusa, lea e mafai ona faʻaumatia lelei le paʻepaʻe.Ae o lenei tekinolosi ei ai ona tapulaa tetele.Muamua, e faʻatapulaʻa i le tuʻufaʻatasia o le VMPET, aʻo isi ata faʻaeletoroni puipuia o le a faʻalauteleina ma faʻaleagaina i lalo o le aʻafiaga o le vevesi i lalo o le aafiaga o le vevela i totonu o le ogaumu;lona lua, o le a latou ositaulagaina le malosi o le pa'u..

5. E tatau i kamupani faʻapipiʻi faʻapipiʻi ona tausisi i taʻiala masani faʻamama mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻatautaia auala saʻo mo le faʻamamaina o le faʻamalo.Pe a gaosia se ata pa'epa'e atoa po'o le malamalama-lafo lolomi, lua itu e tatau ona gauai i ai.Muamua, o le lau o le fomaʻi, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma le taʻavale faʻamafola e tatau ona faʻamama atoatoa aʻo leʻi gaosia.

6. O le mea faʻapipiʻi e tatau ona faʻamago atoatoa.Talu ai ona o le pa puipui o le paʻu alumini e sili atu, pe afai o le fusia i totonu o le ata tuʻufaʻatasia e leʻo maeʻa maeʻa, a maeʻa ona ulu atu le ata faʻapipiʻi i totonu o le potu matua, e manaʻomia le vave faʻasaʻolotoina o se vaega tele o le solvent totoe, ma i lalo o le pa puipui. ata tifaga puipuia faaeletonika, ua noatia e fausia ausa bubbles .E ono fa'aalia ai fo'i le fa'alavelave e leai ni pa'epa'e pe a pe le masini, ae o lo'o aliali mai ni pa'epa'e pe a uma ona fa'amalolo.


Taimi meli: Me-19-2021